main logo
616

Alegeri la Hâncești. Șor: Vom construi un adevărat Strasbourg

După ce Partidul Șor a anunțat astăzi numele candidatului formațiunii pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția 38 Hâncești, Ilan Șor a venit cu promisiuni și inițiative pe care le va implementa după alegeri.

Alegeri la Hâncești. Șor: Vom construi un adevărat StrasbourgColaj: știri.md

După ce Orheiul a devenit Monaco, Șor promite să reconstruiască Hânceștiul și să-l transforme într-un adevărat Strasbourg, transmite Știri.md.

Declarațiile au fost făcute astăzi, 20 ianuarie, într-un scurt live în care a apărut Ilan Șor.

„Sunt sigur că vom învinge și vom schimba viața oamenilor în bine. Vom demonstra că în Moldova se poate trăi altfel, că pot fi drumuri bune, străzi iluminate, terenuri de joacă, infrastructură de calitate”, a adăugat Ilan Șor.

În acest context, el i-a asigurat pe oameni că după alegeri viața oamenilor se va schimba în bine.

„La fel cum construim la Orhei un adevărat Monaco, la fel cum Taraclia începem să construim mica Nisa, așa cum am promis, vom face din această circumscripție un adevărat Strasbourg. Noi nu mergem spre Europa, noi vom aduce Europa la noi”, a dat asigurări Ilan Șor.

Știri.md reamintește că Partidul Șor a anunțat numele candidatului formațiunii pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția 38 Hâncești, acesta fiind Vitalie Balinshi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării