main logo
897

Alegeri la Hâncești. Slusari: Noi nu am decis înaintarea lui Druță

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din Hâncești optează pentru candidatura lui Mihai Druță, dar după anunț Slusari a venit cu o precizare importantă.

Alegeri la Hâncești. Slusari: Noi nu am decis înaintarea lui DruțăFoto: știri.md

Slusari a declarat că știrea pote fi adevărată în cazul în care „această ofertă” va fi susținută de forțele europene și naționale, transmite Știri.md.

„Platforma DA îl propune pe Mihai Druță drept candidat pentru scrutinul parlamentar în circumscripția nr. 38.

Însă noi nu am decis înaintarea lui Druță drept candidat, întrucât dumnealui, fiind persoană responsabilă, care ține foarte mult la unitatea forțelor democratice, acceptă înaintarea dânsului doar dacă are sprijinul mai multor forțe europene și naționale.

Așadar, știrea precum că Mihai Druță este candidatul Platformei DA poate fi considerată corectă doar în cazul în care această ofertă este acceptată de celelate formațiuni de centru-dreaptă sau măcar de o parte din ele.

Mai avem încă patru zile și solicităm responsabilitatea maximă de la forțele europene și naționale”, a declarat Slusari.

Amintim că ieri, 20 ianuarie, Platforma DA anunță că nu o va susține pe Olesea Stamate și a optat pentru candidatura lui Mihai Druță.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării