main logo
754

Alegeri 2020: Promisiunile candidatului Partidului Şor la Hâncești

Vitalie Balinschi, candidatul Partidului Politic Şor la funcția de deputat în circumscripția 38, Hâncești, unde pe 15 martie vor avea loc alegeri parlamentare noi, spune că este gata să devină deputatul personal al fiecărui locuitor din Hâncești.

Alegeri 2020: Promisiunile candidatului Partidului Şor la HânceștiFoto: ipn.md

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, unde a anunțat că Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă, care urmează să colecteze semnături în susținerea sa, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Vitalie Balinschi a spus că în calitate de vicepreședinte al formațiunii a cutrierat toate localitățile din țară, inclusiv cele din raionul Hâncești și cunoaște care sunt problemele cu care se confruntă cetățenii, satele din această circumscripție. 

Potrivit candidatului, după componență și număr de locuitori, raionul Hâncești este asemănător cu raionul Orhei, ceea ce înseamnă că realizarea proiectelor de succes din Orhei, implementate de echipa Partidului Şor, va fi posibilă și la Hâncești.

„Oamenii au obosit de promisiuni goale, oamenii așteaptă conducători care să le schimbe viața spre bine. Partidul Politic Şor a dovedit prin acțiuni concrete că promisiunile care le dă cetățenilor le îndeplinește. Sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea totală pentru acțiunile mele și ale echipei mele”, a spus Vitalie Balinschi.

În deschiderea briefingului, prin intermediul unei intervenții prin skype, liderul Partidului Politic Şor, Ilan Şor, a îndemnat locuitorii din Hâncești să-l voteze pe Vitalie Balinschi, care vine să îmbunătățească starea lucrurilor din raion. 

Potrivit liderului partidului, Vitalie Balinschi este o persoană responsabilă și bine pregătită, care a participat la realizarea tuturor proiectelor de succes din Orhei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării