17 oct, 2020 16:50
5 284
6

Alegeri 2020. Năstase: Îl voi învinge pe Dodon. Reacția Maiei Sandu

17 oct, 2020 16:50
5 284
6

Întrebată în cadrul unei emisiuni televizate despre declarațiile lui Andrei Năstase conform cărora el ar avea cele mai multe șanse să-l învingă pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale, Maia Sandu, candidata PAS la funcția de președinte, a declarat că persoana cu cele mai multe șanse de a-l învinge pe Igor Dodon urrmează a fi stabilită în urma votului cetățenilor din primul tur.

Alegeri 2020. Năstase: Îl voi învinge pe Dodon. Reacția Maiei SanduFoto: știri.md

În eventualitatea în care Andrei Năstase va ajunge în turul doi împreună cu Igor Dodon, Maia Sandu afirmă că îl va susține pe candidatul Platformei DA, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md.

„Candidatul care are cele mai mari șanse se va lupta cu Dodon în turul doi, dacă va fi al doilea tur. Vom afla cine are cele mai multe șanse după primul tur, pentru că cetățenii țării noastre votează și voturile lor arată cine are mai multă susținere și cine are mai multe șanse să câștige aceste alegeri”, a răspuns Maia Sandu fiind întrebată de moderatorul emisiunii „Пятница с Анатолием Голя” de la RTR Moldova despre declarațiile lui Andrei Năstase, conform cărora el ar avea cele mai multe șanse să-l învingă pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Întrebată ce va face în cazul în care nu va ajunge în turul doi, Maia Sandu a răspuns că „dacă Andrei Năstase va ajunge în turul doi, eu desigur că îl voi susține. Întotdeauna am spus asta”.

Joi, 15 octombrie, candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, Andrei Năstase, i-a cerut candidatei PAS, Maia Sandu, să se retragă din cursa pentru fotoliul de președinte în favoarea lui.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter