main logo
1114

Alegeri 2019. Sandu a comentat deciziile lui Chirtoacă și Șalaru

Maia Sandu și Andrei Năstase au vizitat astăzi sediul Comisiei Electorale Centrale (CEC), unde au depus actele pentru înregistrarea blocului electoral ACUM, format din platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS).

Alegeri 2019. Sandu a comentat deciziile lui Chirtoacă și Șalaru

Lidera PAS a fost întrebată despre declarațiile președinților Partidului Liberal și Partidului Unității Naționale, care au venit cu un mesaj de sprijin pentru blocul ACUM, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Sunt decizii destul de întârziate. Decizia PL a devenit cunoscută ieri, declarațiile PUN încă nu le-am citit. Noi optăm pentru unitate. Alegătorii ne cer să ne unim forțele. Avem în fața un pericol major. Noi suntem deschiși către unitate”, a declarat Maia Sandu.

De menționat că, blocul condus de Maia Sandu și Andrei Năstase își propune să candideze la alegeri sub denumirea „Blocul electoral ACUM – Platforma DA și PAS”. 

Amintim că, Dorin Chirtoacă a anunțat dorința formațiunii să participe la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în cadrul blocului ACUM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării