main logo
880

Alegeri 2019: Anunţul făcut de ministrul Alexandru Jizdan

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a anunţat oficial că va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția uninominală nr. 34, Anenii Noi.

Alegeri 2019: Anunţul făcut de ministrul Alexandru Jizdan

„Începând cu ziua de astăzi este activă degrevarea mea de la atribuţiile de serviciu și suspendarea din funcția de ministru, pe durata campaniei electorale”, a precizat Jizdan, transmite Ştiri.md.

Potrivit lui Alexandru Jizdan, decizia a fost motivată în primul rând de oamenii raionului Anenii Noi: 

„Motivat de baștina mea Geamăna, acolo unde m-am născut și am copilărit eu. Acum câțiva ani, în cadrul unui eveniment am avut o discuție cu o persoană din străinătate, era un dialog despre situația politică din țara noastră. Aveam lângă mine pe cineva din colegii mei și am spus că noi nu ne implicăm în politică și că stăm la distanță de ea, după care a urmat o replică pe care nu am să o uit. „Nu este corect să faceți asta, cum să nu vă implicați? Este necesar să interveniți dacă vă doriți binele țării, altfel o vor face alții în locul vostru și s-ar putea să nu vă placă rezultatul””, a continuat Jizdan.

Nu în ultimul rând, ministrul Afacerilor Interne s-a lăudat cu roade obţinute în activitatea sa la Minister şi viziuni de viitor:

„Timp de aproape 3 ani am reușit împreună cu echipa MAI să realizăm obiective importante, iar în toată această perioadă am spus colegilor să-și concentreze eforturile pentru a ajuta oamenii, pentru a le oferi siguranță, indiferent de culorile politice. Rămâne valabilă și astăzi această formulă, mai ales pentru colegii care poartă epoleți. Eu însă, ocupând o funcția de ministru, nu pot să nu mă implic alături de colegii din Guvern pentru că-mi pasă de Republica Moldova și pentru că știu cât au luptat conaționalii noștri pentru pacea și independența pe care ni-o dorim toți”, a menţionat Jizdan.

„Nu este un mesaj de rămas bun, eu rămân alături de familia Ministerului Afacerilor Interne, dar mă voi concentra în următoarele două luni pe acțiuni din cadrul campaniei electorale. La MAI avem o echipă de profesioniști care știu ce au de făcut și care cu siguranță îmi vor respecta alegerea”, a conchis Alexandru Jizdan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării