871
0
Alaiba: Unica decizie a guvernului Filip recunoscută ca una bună
871
0

Decizia cu ambasada a fost, probabil, unica decizie a guvernului Filip pe care am recunoscut-o ca una bună, doar decizia, nu modul netransparent în care s-a luat.

Declarația îi aparține deputatului Dumitru Alaiba, după ce s-a întâlnit întâmplător la Grădina Botanica cu un grup de activiști protestatari, transmite Știri.md.

"Stadionul este republican, cică. Trebuie de adresat la Curtea Constituțională. Cu toată dragostea mea imensă față de aceşti oameni, nu o voi putea face.

Sunt votat de cetățenii noştri din America de Nord. Chiar dacă am anulat mixtul, responsabilitatea rămâne, istoriile fiecărora din ei, înțelegerea dintre mine şi ei, amintirile din cele vreo 20 de oraşe nu se uită", a concluzionat Alaiba după o discuție cu protestatarii.

În context, deputatul a afirmat că-și dorește ca relațiile dintre Moldova şi SUA să fie excelente, pentru că mai este nevoie de mult ajutor pentru a pune țara la punct. 

"Ajutorul primit de la SUA în aceşti 30 de ani este imens. Financiar, politic, economic, tehnic, cultural. De mult ajutor mai avem nevoie până punem țara asta la punct, să fie aşa, cum trebuie", a conchis Dumitru Alaiba.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter