main logo
1441

Alaiba: Stoianoglo trebuie să plece. Am văzut cât de iscusit este

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, l-a criticat dur pe procurorul general, Alexandru Stoianoglo.

Alaiba: Stoianoglo trebuie să plece. Am văzut cât de iscusit esteFoto: știri.md

Deputatul a declarat că nu vrea să piardă 5 ani de zile cu un asemenea procuror, transmite Știri.md.

”Stoianoglo trebuie să plece. Am zis-o anterior. Nu am crezut în bunele intenții ale lui Stoianoglo pentru nici măcar o zi. Ține de modul în care a acceptat să fie făcut procuror general. Acest mod se numește în popor „cu orice preț”. În 2019 Dodon a schimbat Guvernul Sandu pe procurorul general Stoianoglo. Așa un șah juca el atunci, nu? 

Stoianoglo nu a fost și nu este independent. Sunt zeci de argumente ca Stoianoglo să plece. 

Dar bine, bine, bine. Să admitem că noi greșim, că suntem incompetenți sau nu vedem lucrurile corect. Să presupunem că Stoianoglo e victima unei campanii de denigrare, așa cum se pretinde. Dar acum, când e clar că zilele îi sunt numărate, un om independent, un om care nu e încurajat de partenerii prieteni („Privet, Veaceslav”) să stea până la urmă, ar pleca demult de bunăvoie. Pentru că doar așa ar pleca cu capul sus. 

Nu și Stoianoglo. Totuși, el trebuie să plece. Eu nu vreau să mai pierd cinci ani de zile până îi expiră mandatul. Timp de doi ani am văzut cât de iscusit este la mușamalizări. Ajunge. 

Important!

Din zecile de motive din care procurorul general Stoianoglo trebuie să-și dea demisia, niciunul nu ține de etnia sa. Nu promovați ura interetnică în țara noastră. Corupția nu are etnie”, a declarat Alaiba.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării