main logo
1760

Alaiba: Președintele este un mincinos. Generator de știri false

„Președintele este un mincinos. Generator de știri false pe loc gol”, despre aceasta a scris deputatul Dumitru Alaiba pe o rețea de socializare.

Alaiba: Președintele este un mincinos. Generator de știri falseColaj: știri.md

Acuzațiile vine în legătură cu declarațiile făcute de Igor Dodon la sfârșitul acestei săptămâni cu privire la deputat, transmite Știri.md.

În cadrul emisiunii sale „Președintele Răspunde”, Dodon a spus că Dumitru Alaiba ar fi omul lui Plahotniuc, fapt ce l-a deranjat enorm de deputat.

„În decursul zilei de vineri, în două din două apariții publice, Dodon mi-a menționat numele, insinuând că aș fi infiltrat de Plahotniuc în blocul ACUM. Nu o să mă jur sau demonstrez ceva. Dacă e așa sau nu, acțiunile să vorbească de la sine. Cele din trecut, cele din viitor. Cine nu mă știe, poate ușor să verifice ideile pe care le-am promovat ani la rând, pe blog, pe rețele.

Dar la siguranță cea mai reușită operațiune a lui Plahotniuc este infiltrarea lui Gațcan în PSRM, pe banii lui Dodon.

Președintele este un mincinos. Generator de știri false pe loc gol. Cea mai bună pedeapsă va avea în noiembrie când va pierde alegerile. Voi face tot ce îmi va sta în puteri să-l dăm jos pe acest accident”, a scris Dumitru Alaiba pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării