main logo
1695

Alaiba: Filip, matale, nu șeful Plahotniuc, sunteți responsabil. Luați decizia corectă

Deputatul blocului ACUM Dumitru Alaiba susține că protestatrii aduși organizat de PDM au împânzit mai multe instituții din țară, iar din această cauză unii colaboratori sunt nevoiți să lucreze de acasă.

Alaiba: Filip, matale, nu șeful Plahotniuc, sunteți responsabilFoto: facebook.com/DumitruAlaiba

"Din cauza fostului prim-ministru Pavel Filip, care nu vrea să plece, se blochează nu doar activitatea guvernului, ci și activitatea instituțiilor internaționale. Ieri și azi clădirea ONU, vizavi de Ministerul de Externe și Ministerul Justiției, este evacuată, toți colaboratorii ”lucrează de acasă”, scrie Alaiba într-o postare pe facebook, transmite Știri.md.

Deputatul spune că manifestanții aduși organizat de PDM și-au instalat corturile în fața acestor instituții pentru a ”le apăra”. Totodată, afirmă el "aceste proteste sunt artificiale".

"Treceam ieri pe lângă niște protestatari. Parcă m-au recunoscut, poate mi s-a părut. Se uitau cam lung la mine, cu siguranță.

Eu:
- Bună ziua.
Ei:
- Bună ziua.

Domnule Filip, matale, nu șeful Plahotniuc, sunteți responsabil. Luați decizia corectă. Ieșiți în briefing și faceți ceea ce este corect. Nu vă cereți voie, că nu vi se va permite. Totuși, cât de penibil, disperat și slab trebuie să fii, să faci ceea ce face acest om...", a conchis Alaiba.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării