main logo
694

Alaiba face o solicitare ca Sîrbu: Să vedem cât achită miliardarii

După ce democratul Sergiu Sîrbu a cerut de la Fisc informații despre modul în care cei din blocul ACUM își achită impozitele, deputatul Dumitru Alaiba susține că va trimite și el o solicitare asemănătoare cu privire la ceilalți membri ai Parlamentului.

Alaiba face o solicitare ca Sîrbu: Să vedem cât achită miliardariiFoto: oficial.md

Anunțul a fost făcut de către Alaiba pe pagina sa de Facebook, care spune că imediat ce revine în țară va face o interpelare: "Să vedem câte impozite achită miliardarii", transmite Știri.md

„Mă bucur că Sergiu Sîrbu şi-a revenit după contuzia cerebrală şi a făcut prima interpelare, din câte se pare – să ceară de la Fisc informație câte impozite au plătit membrii blocului ACUM. Foarte bună întrebare. Avem dreptul să ştim, pe nume, cine şi câte taxe plăteşte în buget şi să le mulțumim celor ce achită impozite onest, sau să-i condamnăm public pe cei ce nu o fac", a scris Dumitru Alaiba. 

Amintim că Sergiu Sîrbu, a solicitat Fiscului informații cu privire la impozitul pe venit, impozitul pentru fondul social și fondul de asigurări medicale obligatorii, achitate în bugetul public național pentru o perioadă de acum 10 ani, inclusiv dezagregat pentru fiecare an în parte, pentru cei 26 de deputați ai Blocului ACUM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării