main logo
994

Alaiba, după ce Filip a fost ales președinte: Întreg PD-ul suferă de miopie

Deputatul Dumitru Alaiba a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, după ce ieri, ex-premierul Pavel Filip a fost ales președinte al Partidului Democrat din Moldova.

Alaiba, după ce Filip a fost ales președinte: PD-ul suferă de miopieFoto: știri.md

Potrivit lui Alaiba, odată cu această decizie, "PD-ul a eșuat o ultimă șansă de schimbare la față", transmite Știri.md.

"Pavel Filip a fost promovat de colegii de partid. Sigur a meritat această promovare? Deci, nu doar Plahotniuc acolo e rupt de realitate și străin cu valorile democratice. Sunt mai mulți, deci. Întreg PD-ul suferă de miopie.

Oamenilor corecți din PD le dau un sfat. Fugiți de acolo. Plecați cât mai repede. Ăștia sunt incurabili. Pentru a merge înainte, trebuie să-ți recunoști greșelile din trecut. Asta purifică. Nu cu jumate de gură, nu voalat, ci sincer, să-ți fie rușine și ție. Și să-ți ceri scuze de la cei care au avut de suferit, pentru că ei există. Chiar și eu pot produce o listă de nume.

PD a eșuat o ultimă șansă de schimbare la față. Măcar logoul schimbați-l. Opoziția purifică, dragi democrați. Dar pentru moment, nu prea dați semne că doriți o adevărată purificare. Vă pricepeți doar la mimat. La mimat reforme, la mimat curățarea internă", a comentat Dumitru Alaiba.

Știri.md amintește că ieri, 7 septembrie, Pavel Filip a fost ales preşedinte al Partidului Democrat din Moldova.

PDM a rămas fără conducere după ce fostul lider Vlad Plahotniuc şi-a anunţat demisia din funcţie, odată ce partidul a trecut în opoziţie, la mijlocul lunii iunie 2019. Ulterior, în cadrul unei şedinţe a Consiliului politic al PDM, au fost demişi din funcţii toţi vicepreşedinţii şi secretarul general.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării