main logo
787

Alaiba, despre manifestațiile PDM: Să încerce o discuție cu Șor

Deputatul blocului ACUM face haz pe seama acțiunilor organizate de membrii Partidului Democrat.

Alaiba, despre manifestațiile PDM: Să încerce o discuție cu ȘorFoto: alegeri.md

Dumitru Alaiba a publicat un mesaj pe o rețea de socializare în care menționează cum democrații au fost refuzați de blocul ACUM și de socialiști, transmite Știri.md

De asemenea, deputatul menționează că nici cei care trebuiau să vină la manifestațiile PDM nu au venit, iar în acest context și-a dat un sfat: "Să încerce o discuție cu Șor".

"Strategii, coordonatorii din PDM au început prin a chema blocul ACUM la discuții, câteva luni în urmă. Nu am mers. Au chemat socialiștii câteva zile în urmă. Nu au mers nici ei. Și-au chemat, cică, susținătorii pentru azi, în centru. Nici ăștia nu au venit. Să încerce o discuție cu Șor. Poate măcar ei vin. Istoria are nevoie de o poză cu Plahotniuc și Șor alături", a scris Alaiba. 

Amintim că viceprimarul Nistor Grozavu a semnat dispoziția privind organizarea de către Partidul Democrat a unor manifestații în perioada 5-9 iunie curent.

Potrivit dispoziției, PDM va amplasa o scenă, aparataj de sonorizare, bannere, tomberoane și blocuri sanitare.

Recent, Partidul Democrat a depus o cerere de autorizație la Primăria Chișinău pentru desfășurarea unor manifestații în perioada 5-9 iunie curent. PDM scrie că manifestațiile vor avea loc sub forma unor „întâlniri publice cu electoratul”, la care vor participa circa 50.000 de persoane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării