main logo
2537

Alaiba, către Platon: Este foarte, foarte straniu că v-ați simțit vizat

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a răspuns acuzațiilor lansate de Veaceaslav Platon privind implicarea omului de afaceri în presupusul atac raider la compania Moldasig.

Alaiba, către Platon: Este foarte, foarte straniu că v-ați simțit vizat

Deputatul a mai negat și faptul că cei doi s-ar fi întâlnit vreodată într-un local din Capitală, transmite Știri.md.

''Domnule Platon, este foarte, foarte straniu că v-ați simțit vizat de demersul meu de ieri la Procuratură. Eu nu am menționat numele dumneavoastră și nici măcar nu am făcut vreo aluzie la implicarea dumneavoastră. 

Eu doar am sesizat autoritățile vizavi faptul că o companie care deținea 4,99% din acțiunile Moldasig a ajuns să controleze 65% din acțiuni urmare a unei încheieri de judecată foarte dubioase, în opinia mea. Unicul nume menționat de mine era al judecătoarei Olesea Țurcan. 

Prima dată am auzit numele domniei voastre prin 2011, când decurgeau atacurile raider la câteva bănci comerciale, printre care MAIB. Nu ne-am văzut niciodată. Absolut improbabil să fi stat în același local vreodată. Iar dacă tot căutați informații compromițătoare despre mine, vă rog să vă verificați sursele. 

În 5 ani trollii lui Plahotniuc au umflat suficiente falsuri despre mine, doar pentru că nu le plăcea ce spun despre șeful lor. Unele au ajuns atât de mari, încât să mă definească în spațiul public. Falsurile umflate de Plahotniuc, preluate pe scurt de Dodon, văd că le preluați acum și dumneavoastră. 

Da, am fost, sunt și, probabil, voi mai fi văzut prin localurile capitalei în stare (uneori mai avansată) de ebrietate. Cui nu i se întâmplă? Ne place viața, nu? Abia aștept să treacă pandemia să pot ieși la bere în voie din nou. 

Însă eu nu consum marijuana, sau droguri. Verificați-vă sursele și nu credeți invențiilor pe loc gol. Când vă referiți la mine, limitați-vă la „bețiv” și nu veți spune minciuni. 

Spuneți că prin acțiunea mea de ieri îl ajut pe Plahotniuc. Un alt fals. Nu sunteți primul care încercați să mă puneți în buzunarul lui Plahotniuc. Și Dodon a încercat același lucru în ultimul timp. Ani de zile am fost cunoscut ca unul din cei care se opune regimului lui Plahotniuc. Eu nu sunt și nu am fost nici de partea lui Plahotniuc, nici de partea domniei voastre. 

Nu există doar aceste două opțiuni. Eu doar încerc să-mi fac munca pe cât de bine pot. Când greșesc - recunosc și îmi cer scuze, că nu-s prea mândru. 

Fiind sesizat, am considerat acea hotărâre de judecată emisă de judecătoarea Olesea Țurcan drept una ilegală și din acest motiv m-am adresat nu doar Procuraturii generale, ci și Consiliului Superior al Magistraturii pentru disciplinarea judecătoarei'', a comentat Alaiba.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării