17 iulie, 07:20
3 185
5
Agache, către PDM: Sunt un transfug cu experiență, dar am refuzat plicurile voastre
17 iulie, 07:20
3 185
5

Deputatul grupului parlamentar Pro Moldova, Angel Agache, a venit cu acuzații dure la adresa conducerii Partidului Democrat la finele ședinței de ieri a Parlamentului.

Foto: alegeri.md

Acesta spune că foștii săi colegi i-ar fi propus plicuri cu bani pentru a se întoarce în PD, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Mai mult, fostul democrat l-a acuzat pe liderul PDM, Pavel Filip, că ar aduna bani din chiria centrelor ASP.

„Eu sunt un transfug cu experiență, care vine și pleacă în Partidul Democrat. Eu sunt băiatul rău, vândut și abordat prin rude de anumiți deputați cu oferte grase, care se măsoară în dolari. Licitația a fost deschisă oficial cu anunțul despre posibila revenire a deputaților Pro la PDM. Eu am tot văzut plicuri cu bani. Am refuzat plicurile voastre cum nu am susținut alianța cu PSRM sau creditul rusesc.

Filip adună bani din chiria centrelor ANSP. La el banii ajung din mai multe surse. Diacov și Jizdan, ați negociat acordul cu PSRM, dar ați negociat doar funcții. Ați transformat partidul în agenție pentru ocuparea forței de muncă”, a declarat deputatul Pro Moldova, Angel Agache, în cadrul ședinței Parlamentului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter