main logo
584

AEP: Două secții de votare de la București funcționează în parametri optimi

Cele două secţii de votare deschise la Bucureşti, cu ocazia alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova, funcţionează în parametri optimi, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi vor fi deschise pentru alegători până la ora 21:00.

Două secții de votare de la București funcționează în parametri optimiFoto: știri.md

Despre aceasta informează Autoritatea Electorală Permanentă, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

AEP reaminteşte că cele două secţii se află la următoarele adrese: str. Eugeniu Carada, nr. 1 (Centrul Vechi) şi str. Stavropoleos, nr. 6 (Centrul Vechi).

"Preşedintele AEP, Florin-Constantin Mituleţu-Buică, a vizitat cele două secţii de votare de la Bucureşti în calitate de observator internaţional acreditat conform Hotărârii Comisiei Electorale Centrale nr. 5139 din 6 iulie 2021 cu privire la acreditarea experţilor electorali internaţionali din partea Autorităţii Electorale Permanente a României în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Oficialul AEP a constatat că cele două secţii de votare vizitate funcţionează în parametri optimi, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară", se arată într-un comunicat al AEP.

Conform comunicatului, o delegaţie compusă din 6 reprezentanţi AEP, experţi electorali internaţionali acreditaţi de Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova, se află în prezent la Chişinău în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din RM.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării