main logo
501

Adunarea Parlamentară a Moldovei și Poloniei va fi organizată la Chișinău

Cea de-a VIII-a sesiune a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și Poloniei va fi organizată la Chișinău, în această toamnă.

Adunarea Parlamentară a Moldovei și Poloniei se va desfășura la ChișinăuFoto: Realitatea.md

Anunțul a fost făcut astăzi, 20 iulie, de către vicepreședintele Parlamentului de la Chișinău, Mihail Popșoi, după întrevederea cu noul ambasador al Poloniei în Republica Moldova, Tomasz Kobzdej, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Popșoi a declarat că a discutat cu ambasadorul polon despre cooperarea pe dimensiunea parlamentară dintre cele două țări.

„Astăzi, am avut o întrevedere cu noul ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova, Tomasz Kobzdej. I-am urat bun venit la Chișinău și mult succes în îndeplinirea mandatului. În cadrul întâlnirii, am discutat despre cooperarea pe dimensiunea parlamentară dintre cele două țări și am convenit că cea de-a VIII-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și a Republicii Polone va fi organizată la Chișinău, în această toamnă. Am vorbit și despre situația din regiune și am mulțumit autorităților poloneze pentru asistența acordată în gestionarea multiplelor crize cu care se confruntă Republica Moldova. Am convenit să consolidăm relațiile bilaterale și să valorificăm potențialul existent. Domnul ambasador a reiterat sprijinul Poloniei pentru agenda europeană a Republicii Moldova”, se arată în anunțul vicepreședintelui Parlamentului.

Precizăm că, recent, la Chișinău s-a desfășurat și o ședință comună a Legislativului Republicii Moldova cu Parlamentul de la București.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării