main logo
794

Aderarea la UE: R. Moldova a implementat măsurile propuse de CE

R. Moldova a aprobat Planul de acțiuni pentru implementarea măsurilor propuse de către Comisia Europeană în Avizul privind cererea de aderare la Uniunea Europeană.

Aderarea la UE: R. Moldova a implementat măsurile propuse de CE

Cu această ocazie, eurodeputatul și președintele Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, Siegfried Mureșan, a venit cu un mesaj adresat R. Moldova, transmite Știri.md.

”Felicit autoritățile din Republica Moldova care au aprobat Planul de acțiuni pentru implementarea măsurilor propuse de către Comisia Europeană în Avizul privind cererea de aderare la Uniunea Europeană.

Aprobarea acestui plan într-un timp scurt transmite un mesaj clar partenerilor europeni că autoritățile de la Chișinău sunt pregătite să îndeplinească recomandările propuse de Comisie și să înceapă negocierile de aderare.

Ca președinte al Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova, îi asigur pe partenerii noștri de la Chișinău că Parlamentul European va fi alături și va sprijini în continuare parcursul european al Republicii Moldova”, a declarat eurodeputatul.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării