main logo
1111

ACUM și-a înaintat candidații pentru funcția de primar în 4 localități

Fracțiunea PAS din Blocul Electoral ACUM și-a desemnat candidații pentru funcția de primar în localitățile Condrița, Vadul lui Vodă, Cruzești și Budești.

ACUM și-a înaintat candidații pentru funcția de primar în 4 localitățiFoto: facebook.com

Conform unui comunicat publicat de către Fracțiunea PAS, Sergiu Brînză va candida pentru funcția de primar în satul Budești, Svetlana Zagareanu pentru Condrița, Igor Zaporojan pentru Cruzești și Viorel Onofriciuc pentru Vadul lui Vodă, transmite Știri.md.

„Budești - Sergiu Brînză este născut în satul Budești. A absolvit UPS “Ion Creangă”,facultatea de Istorie și Etnopedagogie. A activat la Muzeul Național de Istorie a Moldovei în funcția de șef-secție “Relații cu Publicul”. Actualmente este în funcția de director al Instituției Publice, Liceul Teoretic “Budești”, activând de 8 ani cu un colectiv de peste 50 de oameni și aproximativ 500 de elevi.

Condrița - Zagareanu Svetlana s-a născut și locuiește în satul Condrița. Din 2011-2015 a activat ca consilier local. Din 2017 până în prezent activează în oficiul poștal al satului. Ca primar, va depune toate eforturile ca mediul de viață al locuitorilor să prospere.

Cruzești - Zaporojan Igor a absolvit facultatea de Istorie și Psihologie la USM, o perioadă de timp activând la Universitate, dar salariul mic l-a determinat să inițieze o afacere proprie în domeniul construcțiilor metalice. Înțelege foarte bine rolul antreprenorilor în localitatea Cruzești, iar în calitate de primar va munci pentru ca mai mulți antreprenori să poată iniția afaceri în Cruzești.

Vadul lui Vodă - Onofriciuc Viorel are o experiență bogată în domeniul public, deși este implicat în cel privat de mai bine de 20 de ani. A activat în calitate de inginer în secția de dezvoltare social-economică a Primăriei or.Vadul lui Vodă , apoi transferat în funcția de consilier-referent al primarului. Au urmat alte funcții publice, ceea ce îi oferă un avantaj în cunoașterea mecanismelor de funcționare ale APL-urilor.

Ghidighici - Caraman Angela a absolvit facultățile de Filologie și Drept la Chișinău și a activat mai bine de 19 ani în serviciul public, atât la nivel local, cât și la nivel central, dintre care peste 12 ani în funcții de conducere. Pentru dezvoltarea sa personală, a susținut teza de master în domeniul administrației publice și, recent a urmat masteratul în domeniul mănăgementului politic și electoral. Problemele localității îi sunt cunoscute și din calitate de secretar al Consiliului local Ghidighici între anii 2016-2018”, se arată în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării