219
0
ACUM împart pliante, iar la amiază vor merge să depună flori la Memorial
219
0

Cei din Blocul ACUM spun că marchează astăzi Ziua Europei și împart pliante trecătorilor în centrul Capitalei, prin intermediul cărora susțin că vor să informeze locuitorii țării despre proiectele pe care Uniunea Europeană le realizează în Republica Moldova.

ACUM împart pliante, iar la amiază vor merge să depună flori la Memorial

„Invităm cetățenii Republicii Moldova la reconciliere, încercăm să-i unim în jurul valorilor reale, Încercăm să ajungem la un compromis că războiul este un lucru prost indiferent de cei care au pornit acest război, cetățenii simpli au de suferit”, a spus Maia Sandu, copreședintă a blocului ACUM, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

La amiază însă, cei din blocul ACUM vor merge și ei la Complexul Memorial „Eternitate”, unde vor depune flori la mormântul soldatului necunoscut „alături de care se regăsesc mii de basarabeni care au murit în cel de-al Doilea Război Mondial”, a spus deputatul blocului ACUM Octavian Țîcu.

De dimineață, la Complexul Memorial au depus flori mai mulți demnitari de stat, printre care și președintele Igor Dodon și premierul în exercițiu Pavel Filip. De la ora 10, către Memorial au pornit două marșuri, unul organizat de Partidul Socialiștilor, iar altul, de Partidul ȘOR. 

Totodată, cei din Partidul Democrat au organizat un eveniment în scuarul Catedralei Mitropolitane, unde servesc trecătorii cu terci ostășesc.

Citește și
article image
Stația de pompieri finanțată de SUA a fost inaugurată la...
0
166
article image
Năstase explică de ce nu dorește un nou acord ACUM-PSRM
5
1604
article image
Maia Sandu: Reforma Procuraturii dă o șansă statului de...
0
100
article image
Premierul Maia Sandu s-a întâlnit cu un secretar de stat...
0
72