main logo
462

ACUM împart pliante, iar la amiază vor merge să depună flori la Memorial

Cei din Blocul ACUM spun că marchează astăzi Ziua Europei și împart pliante trecătorilor în centrul Capitalei, prin intermediul cărora susțin că vor să informeze locuitorii țării despre proiectele pe care Uniunea Europeană le realizează în Republica Moldova.

ACUM împart pliante, iar la amiază vor merge să depună flori la MemorialACUM împart pliante, iar la amiază vor merge să depună flori la Memorial

„Invităm cetățenii Republicii Moldova la reconciliere, încercăm să-i unim în jurul valorilor reale, Încercăm să ajungem la un compromis că războiul este un lucru prost indiferent de cei care au pornit acest război, cetățenii simpli au de suferit”, a spus Maia Sandu, copreședintă a blocului ACUM, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

La amiază însă, cei din blocul ACUM vor merge și ei la Complexul Memorial „Eternitate”, unde vor depune flori la mormântul soldatului necunoscut „alături de care se regăsesc mii de basarabeni care au murit în cel de-al Doilea Război Mondial”, a spus deputatul blocului ACUM Octavian Țîcu.

De dimineață, la Complexul Memorial au depus flori mai mulți demnitari de stat, printre care și președintele Igor Dodon și premierul în exercițiu Pavel Filip. De la ora 10, către Memorial au pornit două marșuri, unul organizat de Partidul Socialiștilor, iar altul, de Partidul ȘOR. 

Totodată, cei din Partidul Democrat au organizat un eveniment în scuarul Catedralei Mitropolitane, unde servesc trecătorii cu terci ostășesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării