main logo
2856

Activistul civic Mihai Bagas, numit noul vicepreședinte al PAD

Activistul civic și reprezentantul marcant al diasporei ucrainene din Republica Moldova, Mihail Bargas, a fost ales vicepreședinte al Partidului Acțiunea Democratică.

Activistul civic Mihai Bagas, numit noul vicepreședinte al PADFoto: facebook.com

Potrivit unui comunicat al formațiunii, numirea a fost propusă de către liderul PAD, Mihai Godea, și a fost votată în unanimitate de către Consiliul Politic Național, transmite Știri.md

Promovăm un proiect unionist responsabil, o unire care să consolideze întreaga societate basarabeană, cu minoritățile noastre, cu elitele noastre, cu moștenirea noastră istorică. Mihail este un reprezentant remarcabil al diasporei ucrainene din Republica Moldova, un activist civic cu impact care va aduce un aport de valoare consistentă în echipa PAD și în proiectul unionist”, a declarat în context liderul PAD.

Tot în ședința de astăzi, CPN al PAD a desemnat echipa responsabilă pentru alegerile locale care, potrivit legii trebuie să se desfășoare în acest an. 

Astfel, prim-vicepreședintele PAD, Viorel Savva va conduce campania electorală și va conduce o echipă formată din profesioniști cu experiență în dezvoltare urbană și rurală, activiști civici și experți în comunicare publică.

Cooptarea noilor membri se înscrie în efortul asumat al PAD de a consolida polul unionist și pro românesc din Republica Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării