main logo
1007

Activistă, despre deputații din Pro-Moldova: Un grup de renegaţi politici

Activista şi avocata Ana Ursachi a calificat drept "cinism de cel mai mare grad" faptul că în localităţile din Moldova sunt distribuite cutii cu medicamente cu logoul partidului Pro Moldova.

Potrivit agenţiei Infotag, marţi, ea a plasat pe pagina sa de facebook o poză cu un pachet cu medicamente şi dezinfectanţi în care este inclus un pliant cu numerele de telefon ale partidului, adresa electronică şi denumirea site-ului partidului, aflat în proces de constituire, transmite Știri.md.

Ursachi i-a numit pe deputaţii care au părăsit PDM drept "un grup de renegaţi politici, care s-au despărţit de gaşca principală a lui Plahotniuc".

În opinia ei, distribuirea pachetului cu medicamente cu logoul Pro Moldova "se face la recomandarea aceluiaşi Plahotniuc".

Avocata, care a părăsit Moldova din cauza persecutării în timpul guvernării lui Plahotniuc, consideră că "liderilor partidului - Candu şi Cebotari - nu li se poate reproşa că vor să facă caritate".

Ea a comparat distribuirea pachetelor cu medicamente cu împărţirea de hrişcă şi conserve în campania electorală parlamentară de acum un an.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării