main logo
826

A doua vizită de lucru timp de o săptămână. Ion Ceban a mers la Kiev

După ce ieri, Ion Ceban se afla în Capital României, astăzi 6 decembrie, primarul Chișinăului a mers într-o vizită de la lucru la Kiev unde s-a întâlnit cu omologul său Vitalii Kliciko.

A doua vizită de lucru timp de o săptămână. Ion Ceban a mers la KievFoto: facebook.com/IvCeban

Cei doi edili au discutat despre perspectivele de colaborare dintre Capitala noastră și cea a Ucrainei, transmite Știri.md

Potrivit lui Ion Ceban, în această seară urmează să aibă o întâlnire la Primăria din Kiev, iar pe parcursul zilei de mâine, 7 decembrie, sunt planificate ieșiri în teren și discuții despre proiectele și programele de succes implementate în ultima perioadă în Capitala Ucrainei.

"Kievul are o experiență frumoasă în implementarea conceptului smart-city, dezvoltării infrastructurii locativ-comunale, în domeniul transportului și politicii sociale, dar și în alte sectoare.

Am convenit ca în viitorul apropiat să actualizăm Acordul de cooperare dintre Chișinău și Kiev, care de mult timp nu mai este funcțional", a menționat Ion Ceban.

Știri.md, amintește că primarul Capitalei a mers într-o vizită de lucru și la București unde s-a întâlnit cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache și cu primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

Foto: facebook.com/IvCeban

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării