main logo
4277

Vremea se răceşte: Ce temperaturi ne așteaptă săptămâna viitoare

În următoarele 24 de ore, meteorologii anunţă cer variabil în toată ţara. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 8 grade Celsius, iar la Bălţi şi Orhei cu unul mai mult.

Vremea se răceşte: Ce temperaturi ne așteaptă săptămâna viitoare

La Tiraspol, maximele vor atinge 10 grade, la Leova şi Comrat vor fi cel mult 11 grade, iar la Cahul, 13, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

În Capitală, maximele vor ajunge până la 10 grade, iar pe timp de noapte, până la 5 grade. În următoarele zile, vremea se răceşte. Noaptea, temperaturile vor coborî până la -6 grade.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi acoperit de nori. La Madrid vor fi 16 grade Celsius, iar la Paris şi Londra 11 grade. La Berlin se aşteaptă 6 grade. La Roma vor fi până la 19 grade, iar la Viena 11. În Capitala Cehiei vor fi 9 grade, iar la Varşovia, 7. 

În Budapesta şi Belgrad sunt prognozate 12 grade. La Bucureşti se aşteaptă ploi, iar mercurul din termometre va urca până la 12 grade. La Atena vor fi cel mult 19 grade Celsius. La Kiev temperaturile nu vor depăşi 3 grade. La Moscova va fi cel mult un grad şi cer noros. La Ankara maximele vor ajunge până la 16 grade.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării