main logo
3596

Vremea se răcește: Câte grade vom avea în următoarele zile

În următoarele 24 de ore, cerul va fi variabil în toată ţara.

Vremea se răcește: Câte grade vom avea în următoarele zileFoto: știri.md

La Briceni şi Soroca se aşteaptă 2 grade. La Bălţi şi Orhei va fi cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova, temperaturile vor urca până la 5 grade. La Comrat şi Cahul, maximele vor ajunge până la 7 grade Celsius. În Capitală, ziua se vor înregistra temperaturi de până la 5 grade. Noaptea, temperaturile vor coborî până la -2 grade, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

În următoarele zile, vremea se va răci uşor, iar maximele nu vor depăşi 0 grade. La sfârşitul săptămânii, se încălzeşte.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 11 grade. La Paris se aşteaptă maxime de 8 grade şi ploi. La Londra, mercurul din termometre va urca până la 8 grade Celsius. La Berlin va ploua şi temperaturile nu vor depăşi 7 grade. 

La Roma, cerul va fi senin şi vor fi 13 grade. La Viena, cerul va fi acoperit de nori şi vor fi cel mult 7 grade. La Praga vor fi 5 grade şi va cădea lapoviţă. La Varşovia vor fi 3 grade. La Budapesta vor fi 8 grade, iar la Belgrad 6. La Bucureşti, maximele nu vor depăşi 7 grade. La Atena va fi soare şi temperaturile vor ajunge până la 14 grade Celsius. La Kiev, va ninge slab, iar maximele vor ajunge până la 2 grade. 

La Moscova va ninge şi vor fi -1 grad. La Ankara, cerul va fi înnourat şi maximele nu vor depăşi 4 grade.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării