main logo
629

Meteo: Cum va fi vremea în weekend și câte grade se vor înregistra

În următoarele 24 de ore, meteorologii anunță cer variabil în toată ţara.

Meteo: Cum va fi vremea în weekend și câte grade se vor înregistraFoto: știri.md

La Briceni şi Soroca vor fi cel mult 23 de grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu unul mai mult. 26 de grade se vor înregistra și la Tiraspol și la Leova. La Comrat sunt prognozate 27 de grade, iar la Cahul maximele vor fi de 28 de grade Celsius, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

În Capitală, cerul va fi variabil şi se vor înregistra 26 de grade, iar noaptea maxima va ajunge până la 9 grade Celsius. În următoarea perioadă vor fi temperaturi de până la 28 de grade ziua şi între 9 şi 15 noaptea.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid și la Roma maxima va ajunge până la 29 de grade. 

La Londra și Berlin vor fi 22 de grade Celsius, iar la Paris 23 de grade. La Viena și Varșovia se așteaptă 26 de grade, iar la Budapesta fi cu unul mai mult. 

La Belgrad sunt prognozate maxime de 28 de grade, iar la Praga vor fi doar 22 de grade. La București și Atena vor fi 27 de grade, în timp ce la Ankara sunt prognozate 25 de grade. 

La Kiev meteorologii anunță 22 de grade, iar la Moscova 19 grade și ploi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării