main logo
889

Cum ne va surprinde vremea la sfârșit de săptămână. Câte grade vom avea

În următoarele 24 de ore cerul va fi variabil în toată ţara. La Briceni şi Soroca vor fi 25 de grade, iar la Bălţi şi Orhei 26.

Cum ne va surprinde vremea la sfârșit de săptămână. Câte grade vom aveaFoto: știri.md

La Tiraspol sunt anunţate 28 de grade. la Leova și Comrat se vor înregistra 29 de grade, iar la Cahul vor fi maxime de 30 de grade, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

În Capitală se vor înregistra 28 de grade, iar noaptea maxima va fi de 15 grade. În următoarea perioadă se aşteaptă temperaturi caniculare. Ziua vor fi între 29 şi 34 de grade, iar noaptea până la 20 de grade.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil şi doar pe alocuri va ploua. La Madrid se aşteaptă 32 de grade, iar la Paris - 23. La Londra va ploua şi vor fi 21 de garde, iar la Berlin - 27. 33 de grade Celsius se aşteaptă la Roma, 31 la Viena şi cu cinci grade mai puţin la Praga. La Varşovia sunt anunţate 29 de grade, la Budapesta 34, iar la Belgrad - 32.

În Capitala României, sunt anunţate 29 de grade. Cer senin şi maxime de până la 32 de garde vor fi la Atena, iar la Kiev nu se vor înregistra mai mult de 26 de garde. La Moscova se aşteaptă 23 de grade, iar la Ankara - 30.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării