main logo
2432

Zdubii și Frații Advahov au revenit acasă: Am luat locul cel mai bun

Formația Zdob și Zdub și Frații Advahov au revenit astăzi, 17 mai, acasă, după ce au reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2022.

Zdubii și Frații Advahov au revenit acasă: Am luat locul cel mai bunFoto: jurnal.md

Artiștii au avut o apariție spectaculoasă. Zdubii și Frații Advahov au ajuns cu trenuțul în Capitală și au oferit un interviu chiar de pe peronul Gării Feroviare, transmite Știri.md.

”Nu au fost Zdob și Zdub în scenă și nici Frații Advahov, în scenă a fost Moldova. Vreau să spun că suntem mândri că am cântat în limba română. Toată lumea a cântat în limba română și s-a distrat”, a declarat Vasile Advahov.

”Această piesă a ajuns să răsune în inima Europei. Au dansat și au dansat toți cu noi. Suntem foarte mândri”, a menționat Vitalie Advahov.

”Noi ne-am simțit la Torino ca acasă. Am petrecut timpul frumos cu toți oamenii. Trenulețul nostru a ajuns acasă. Sper că am făcut față și am luat locul cel mai bun”, a declarat liderul Zdob și Zdub, Roman Iagupov.

Reamintim că Zdob şi Zdub și Frații Advahov, care au reprezentat Republica Moldova în competiția Eurovision 2022, au obținut locul 7 la concurs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării