main logo
818

Viața în bogăție: Ce a purtat Lady Gaga în drum spre Las Vegas

Dacă credeați că Lady Gaga s-a cumințit la capitolul vestimentar, să știți că vă înșelați. Acum, vedeta abordează alte laturi: viaţa în bogăţie.

Viața în bogăție: Ce a purtat Lady Gaga în drum spre Las VegasFoto: ea.md

Excentrica artistă a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine menită să şocheze: din interiorul unui avion privat, cu destinaţia Las Vegas, purtând la gât un şal făcut din bancnote de 100 de dolari, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Starul apare în această imagine cu o geantă roz aprins Hermès Kelly în valoare de 22.550 de dolari. Rochia sa cu buline este Magda Butrym şi costă 1.300 de dolari, iar ochelarii de soare sunt Valentino, preţul lor fiind cam de 449 de dolari.

Un fan i-a comentat la poză: „Gaga, nu-mi dai mie şalul ăla? Îmi este cam frig”. Desigur, comentariile au curs: „Doamne, câte şaluri mi-ar trebui şi mie”, a mai scris cineva. Altul: „Care e bancnota mea? Cu ea mi-am plătit biletul la turneul Chromatica”.

Nimeni nu ştie dacă şalul lui Gaga este făcut din bancnote adevărate sau false, însă nu ne miră apariţia sa, este o obişnuită a apariţiilor excentrice, căci adoră să facă asta.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării