main logo
850

Un nou trend pe Instagram face senzație printre femei

Femeile sunt cucerite de poziția barbie feet, o nouă tendință de pe Instagram. Și cum moda le determină pe doamne și domnișoare să încerce orice e nou, cele mai multe se întrec în demonstrații pe rețelele de socializare.

Un nou trend pe Instagram face senzație printre femei

Iar dacă există un loc de unde pornesc trendurile, acela se numește Instagram. Și asta pentru că #Barbiefeet este cea mai recentă găselniță atunci când vine vorba despre standarde de frumusețe. Multe tinere consideră ideală această poziție a picioarelor pentru poze, relatează Știri.md cu referire la realitatea.net.


#Barbiefeet e tendința care le-a înnebunit pe fetele în ultimul timp. Utilizatorii au observat că picioarele celor mai populare modele și bloggerițe au aproximativ aceeași poziție, un pic curbată a gleznelor. Astfel poziția picioarelor a fetelor a fost comparată cu gleznele păpușilor Barbie, care la fel stăteau în vârful degetelor.


Potrivit blogului Who What Wear, această poziție se obține doar dacă te prefaci că porți o pereche de pantofi foarte înalți sau că mergi desculță pe pietriș. Întinzi picioarele și apoi îți încordezi foarte bine gleznele.

Printre vedetele care au pozat astfel, promovând tendința #Barbiefeet se numără surorile Kendall și Kylie Jenner, top modelul Bella Hadid, Cortney Kardashian, modelul suedez Elsa Hosk și actrița Victoria Justice.





Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării