main logo
575

Un model susține că este însărcinată în 6 luni, dar burtica abia se vede

Multe mămici își închipuie cum arată o burtică la 6 luni de sarcină. Ei bine, imaginea ar putea să nu se potrivească cu cea postată de un model faimos pe Instagram.

Un model susține că este însărcinată în 6 luni, dar burtica abia se vede

Modelul australian Belle Lucia a iscat o adevărată controversă pe internet când a publicat o poză cu ea, însărcinată fiind în 6 luni. Belle scrie „Beach and bump”, adică plajă și burtică și mai adaugă și hashtag-ul 23 de săptămâni, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Imediat cei 23 de milioane de fani ai modelului au început să comenteze cu privire la dimensiunea burticii, uimiți de faptul că nu se vede mai nimic.

„Cum poți să fii atât de mică!!!!!! Eu eram uriașă la 6 luni,” scrie o femeie. 

„Cât de interesant să vezi diferența dintre corpuri. Eu eram uriașă la 6 luni. Mi-ar fi plăcut să arăt și eu așa.”, scrie alta femeie. 

„Ea este însărcinată în 6 luni și eu arăt mai însărcinată ca ea, deși nu sunt însărcinată.”, comentează o altă urmăritoare a vedetei.

Modelul a răspuns comentariilor cu privire la sarcina ei și a dezvăluit că atât ea cât și bebelușul se simt foarte bine: „Chiar dacă nu mi se vede burta nu înseamnă că am o sarcină nesănătoasă sau că promovez sarcina skinny. Este coprul meu și nu am ce face dacă nu arată ca al altor femei. Să iei în derâdere corpul cuiva nu este deloc okay”, a scris Belle pe contul ei de Instagram.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării