main logo
1675

Un membru al trupei 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară

Viorel Șipoș și soția sa, Georgiana Șipoș, au devenit părinți pentru a doua oară. Membrul trupei 3 Sud Est a fost cel care le-a dat fanilor marea veste.

Un membru al trupei 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oarăFoto: a1.ro

Viorel Șipoș nu a publicat o imagine nici cu bebelușul, nici cu mama, ci a postat un mesaj scurt, care a stârnit un val de reacții din partea fanilor, transmite Știri.md cu referire la a1.ro.

Membrul trupei 3 Sud Est a publicat pe contul său de Facebook o imagine în care scrie „A star is born” (s-a născut o stea). 

Alături de imagine, Viorel Șipoș a etichetat-o și pe soția lui, Georgiana.

Cum a anunțat Viorel Șipoș de la 3 Sud Est că a devenit tată pentru a doua oară

Astfel, fanii au înțeles că cei doi au devenit părinți pentru a doua oară.

Fanii i-au felicitat pe cei doi părinți și i-au urat numai lucruri bune bebelușului.

„Felicitari și multă sanatate! ,Să-ți trăiască să fie sănătos și să vă bucurați de el! Felicitari!!! Să fiți sănătoși! Sa va bucure viata, ca sunteți o familie minunata!!! Să fie sănătos, să vă aducă numai bucurii!”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fani.

Georgiana Șipoș a făcut anunțul sarcinii în vara anului 2021, la scurt timp după ce fiica sa și a lui Viorel Șipoș împlinise vârsta de 4 ani.

Viorel Șipoș s-a căsătorit cu Georgiana în anul 2017, având o petrecere restrânsă. În același an cei doi au devenit părinții unei fetițe.

„A fost o petrecere între prieteni. Petrecerea a avut loc în faţa casei lui, undeva la iarbă verde, cu grătar, ne-a plăcut maxim. Toată lumea a fost casual, a fost una dintre cele mai frumoase petreceri", povestea atunci Laurenţiu Duţă la Antena Stars.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării