main logo
718

Un fotomodel de succes s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele

Natalie Westling, în vârstă de 22 de ani, s-a mutat de la New York la Los Angeles pentru a deveni bărbat, după ce mai bine de 10 ani s-a luptat cu depresia și anxietatea.

Un fotomodel de succes s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele

„Simt că am purtat o mască întreaga mea viață”, a declarat ea (sau el) pentru CNN. „Odată ce am dat jos acea mască, am fost eu în cele din urmă…”, transmite Știri.md cu referire la Tabu.ro.

După ani de zile în care a luat medicamente pentru a-și rezolva probleme de sănătate mintală, Natalie a luat decizia, în aprilie anul trecut să înceapă tranziția de la femeie la bărbat.

Înainte de a începe transformarea, Natalie a fost un fotomodel de succes. Și-a început cariera la vârsta de 16 ani, iar în 2013, aceasta își făcea debutul pe catwalk pentru casa de modă Marc Jacobs. După aceea, tânăra a defilat pentru faimoși creatori de modă (Versace, Dior, Chanel). A apărut chiar și în paginile celebrei reviste de modă Vogue.

Dar, imediat după prezentarea colecției Louis Vuitton, în octombrie 2018, de la Săptămâna Modei din Paris, modelul a început să ia testosteron. Natalie și-a tăiat buclele roșcate, vocea i s-a îngroșat și s-a îngrășat aproximativ 9 kilograme în ultimele șase luni. Natalie a devenit Nathan și se consideră o persoană transgender.

El a spus pentru CNN că atunci când se privește în oglindă, vede o „versiune masculină” a lui Natalie. Acesta a dezvăluit pentru Daily Mail planurile sale de a se supune unei intervenții chirurgicale pentru a-și tăia sânii și a-și remodela pieptul.

A vorbit de asemenea despre decizia de a reveni la New York, unde îți continuă cariera de model, dar sub numele de Nathan, fiind impresariat de The Society Management (unde le are pe Adriana Lima și Kendall Jenner drept colege).

Похожее изображение


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării