main logo
516

Un fost model Victoria's Secret va primi titlul de Fashion Icon

Topul modelul Naomi Campbell va primi titlul de ''Fashion Icon'' pe 2 decembrie la gala British Fashion Awards din acest an, a anunţat luni British Fashion Council, citat de AFP.

Un fost model Victoria's Secret va primi titlul de Fashion Icon

Distincţia recunoaşte "contribuţia incredibilă la industria modei", "cariera de model de renume internaţional" şi "activitatea filantropică" a vedetei de 49 de ani, poreclită "The Black Panther", transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

"Nu ne-am putea gândi la cineva mai meritoriu decât faimoasa londoneză Naomi Campbell", a declarat Caroline Rush, directoarea British Fashion Council, un organism care promovează moda britanică, în cadrul unui eveniment desfăşurat luni seară la Ritz, în Londra. "Naomi simbolizează emanciparea femeilor, activismul şi strălucirea, iar vocea ei are un impact extraordinar", a continuat aceasta.

Naomi Campbell s-a declarat "emoţionată" de primirea acestei distincţii. Amintind de originile sale londoneze, vedeta a ţinut să sublinieze că, din cauza carierei sale internaţionale, "oamenii uită uneori că sunt din Brixton, că sunt o fată din sudul Londrei".

Vedeta a anunţat totodată că asociaţia pe care a creat-o în 2005, "Fashion for Relief", va organiza un spectacol de modă caritabil la Londra, în septembrie, în timpul Fashion Week.

Naomi Campbell a mai organizat astfel de evenimente pentru victimele uraganului Katrina, ale tsunami-ului din Japonia sau ale cutremurului din Haiti.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării