main logo
500

Un documentar despre Elon Musk va fi regizat de un cineast premiat cu Oscar

Antreprenorul Elon Musk se va afla în centrul unui nou documentar regizat de Alex Gibney, un cineast premiat cu Oscar pentru "Taxi to the Dark Side", informează site-ul revistei americane Variety.

Un documentar despre Musk va fi regizat de un cineast premiat cu Oscar

Alex Gibney a anunţat luni seară noul său proiect, care a intrat deja în producţie de câteva luni, şi s-a declarat "extrem de încântat" să regizeze un lungmetraj despre Elon Musk. Documentarul său va reprezenta "o examinare definitorie şi nepoleită a antreprenorului multi-miliardar din industria tehnologiei şi CEO al companiilor Tesla, SpaceX şi Twitter", transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Elon Musk a fost intens mediatizat la sfârşitul anului 2022 după ce a finalizat achiziţia de 44 de miliarde de dolari a companiei Twitter, promiţând să transforme experienţa utilizatorilor pe această reţea de socializare şi să restaureze "echilibrul" în rândul utilizatorilor (inclusiv prin eliminarea conturilor robotizate, despre care magnatul declarase anterior că au devenit agresive pe platforma online).

Jigsaw Productions va realiza lungmetrajul documentar alături de Closer Media, Anonymous Content şi Double Agent, care şi finanţează proiectul. Un distribuitor al documentarului nu a fost deocamdată anunţat.

Recompensat cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun lungmetraj documentar" în 2008 pentru "Taxi to the Dark Side", Alex Gibney este cunoscut şi pentru alte filme apreciate precum "Enron: The Smartest Guys in the Room", "Steve Jobs: The Man in the Machine" şi "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief". 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării