29 mai, 2019 19:03
589
0
Ultima postare a lui Britney Spears pe Instagram i-a îngrijorat și mai mult pe fani
29 mai, 2019 19:03
589
0

După ce fanii săi şi-au exprimat îngrijorarea că vedeta este controlată de persoane din anturajul ei şi că nici măcar nu postează sigură pe Instagram, cântăreaţa de 37 de ani s-a gândit să le dea acestora un răspuns dubios.

În sensul că s-a filmat în propria casă probând mai multe haine din garderoba personală şi prezentându-le, apoi, ca pe catwalk, transmite Știri.md cu referire la Okmagazine.ro.

Într-unul dintre filmuleţe, Britney Spears se înregistrează singură declarând că îşi postează singură materialele pe Instagram şi că acel video a fost realizat cu o zi în urmă.

Cu părul lung şi blond lăsat lber, dar deloc aranajat, aşa cum ne-a obişnuit, şi un machiaj în derivă, Britney a îmbrăcat mai multe rochii scurte şi mulate, cu vedere la picioarele ei tonifiate.

Este încă un episod bizar dintre cele care o au în centru pe Britney Spears, vedetă care s-a internat în luna aprilie într-un centru pentru sănătate mentală, lucru care i-a determinat pe fanii ei să suspecteze că familia şi anturajul profită de starea ei actuală.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter