main logo
1190

Tuncay a sărăcit de când a divorțat de Andreea Marin. Cumpară doar strictul necesar, nu se mai lăfăie

Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au cunoscut în 2013, în Turcia, la clinica unde Zâna s-a dus să își trateze problemele de spate.

Tuncay a sărăcit de când a divorțat de Andreea MarinTuncay a sărăcit de când a divorțat de Andreea Marin.

Cei doi s-au vazut de cateva ori si s-au placut. La finele anului 2013, mai exact pe 22 decembrie, cei doi s-au casatorit peste hotare. Andreea Marin si Tuncay au incheiat anul ca sot si sotie. Dar, din nefericire, dragostea lor a durat doar 3 ani. Timp in care s-au iubit si ea l-a ajutat sa isi gaseasca un job bun in tara, scrie ciao.ro.

Banii nu au fost niciodata o problema in cuplul Marin-Tuncay. Si asta pentru ca Andreea castiga mai mult decat el. Aparitiile vedetei TV in diferite emisiuni ii sporeau conturile bancare. La ele mai adauga si Tuncay salariul lui modest, la final de luna. Dar cand e vorba de iubire, banii nu mai conteaza!

Andreea Marin nu se uita niciodata la partea financiara a unui partener de viata. Dar, se pare ca de cand a divortat de ea, Tuncay nu mai arunca cu bani in stanga si in dreapta! Paparazzii Ciao.ro l-au surprins pe Tuncay la cumparaturi, alaturi de un prieten.

Daca in urma cu doi ani impingea un carucior plin, acum Tuncay isi ia doar strictul necesar. Fizioterapeutul si prietenul lui nu au zabovit prea mult in magazin. Cei doi au mers glont la raionul cu legume si fructe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării