main logo
801

Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

Helen Mirren a fost întotdeauna o prezență fermecătoare. În vârstă de 72 de ani, actrița demonstrează prin fiecare apariție că vârsta e doar o cifră.

Transformarea unei dive: Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiajNemachiată, Helen Mirren devine de nerecunoscut.

Fără nicio urmă de make-up, actrița se transformă într-o femeie oarecare, pe care cu greu a-i recunoaște-o pe stradă, scrie realitatea.net.

Cearcăne mari îi apar sub ochi, iar ridurile îi brăzdează tenul. Nemachiată, Helen Mirren devine de nerecunoscut. Vedeta a fost apreciată pentru apariţia impecabilă de la Gala Premiilor Oscar 2018, însă a mărturisit recent că nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă.

Vedeta a făcut publică pe Instagram o imagine în care apare nemachiată înainte de a se lăsa pe mâna stiliştilor înainte de a păși pe covorul roșu în fața fotografilor.

helen mirren nemachiata

Helen Mirren a mărturisit într-un interviu pentru „The Daily Telegraph”  că toată viaţa s-a luptat cu nesiguranţa cauzată de felul în care arată, în ciuda carierei memorabile pe care o are.  „Am trăit cu îndoieli toată viaţa şi încă o fac. Îmi amintesc că aveam şi atacuri de panică din această cauză. Pentru că nu m-am considerat şi nu m-am simţit niciodată frumoasă. Sunt oameni frumoşi şi sunt destul de obiectivă încât să realizez că nu mă număr printre ei“, a mărturisit actriţa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării