main logo
863

Tradițiile moldovenești, pe paginile revistei Elle Rusia: Mesaj către Sheriff

Tradițiile moldovenești vor apărea pe paginile revistei Elle Rusia. Despre asta a anunțat pe o rețea de socializare, redactorul-șef al publicației, Ekaterina Mukhina.

Tradițiile moldovenești, pe paginile revistei Elle: Mesaj către SheriffFoto: Instagram/ Ekaterina Mukhina

În postarea sa, aceasta a publicat câteva modele de coperți care arată tradițiile noastre: mămăligă, brânză, vin, o casă țărănească etc. Totodată, Mukhina a felicitat echipa Sheriff Tiraspol care a învins-o pe Real Madrid, transmite Știri.md.

"Deci, 25 de coperți ale numărului nostru multicultural din octombrie sunt pe cale să intre în magazine - ce vă așteaptă? Poate că voi începe cu Moldova - și, în același timp, voi felicita echipa Sheriff din Tiraspol pentru victoria pe care a avut-o în fața celor de la Real Madrid în Liga Campionilor! 

Localnicii spun - „Apele liniștite sunt adânci”. Râul Nistru nu a fost cuprins în imagini, dar îndată ce te vei uita la cer de pe meleagurile din Florești sau vei lua cina într-o casă din satul Iliciovca (în compania unei pisici, desigur!), pacea va coborî asupra ta. Principalul lucru este să vă găsiți drumul înapoi", a notat Mukhina.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării