main logo
3703

Top 10 cele mai urmărite filme de pe Netflix din istoria platformei

TOP 10 filme Netflix este un demers interesant, cu atât mai mult cu cât, după ce a creat multe serii de succes, platforma de streaming oferă acum multe filme în toate genurile.

Top 10 cele mai urmărite filme de pe Netflix din istoria platformei

În 2021, Netflix va lansa peste 70 de lungmetraje. Și unele sunt deja hituri printre abonați, mai ales cele de acțiune, transmite Știri.md cu referire la apropotv.ro.

Netflix a furnizat site-ului Bloomberg o listă a celor mai populare filme în iulie anul trecut, dar aceasta a fost actualizată între timp.

Pe baza cifrelor comunicate de Netflix, au intrat în clasament și alte producții mai recente precum „Enola Holmes” și „Armata celor morți”.

Lista favorizează filmele mai noi, deoarece numărul de abonați Netflix a crescut semnificativ, depășind 200 de milioane în întreaga lume.

Șapte din cele zece filme de pe această listă au fost lansate în 2020 sau 2021.

Netflix consideră că un film este vizionat dacă un abonat urmărește cel puțin două minute din el.

Vezi mai jos TOP 10 filme Netflix, clasament realizat pe baza numărului de spectatori din prima lor lună de la lansare: 

Locul 10, la egalitate, „Armata celor morți” (2021) – 72 de milioane

Descriere: „După apariția zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem aventurându-se în zona aflată în carantină, pentru un jaf fără egal”.

Distribuție: Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick

Scor Rotten Tomatoes: 70%

Ce au spus criticii: „Zack Snyder înțelege tonul unui film cu zombie. „În armata celor morți” strălucește cel mai mult umorul său”. – Poligon

Locul 9, la egalitate, „Cerul de la miezul nopții” (2020) – 72 de milioane

Descriere: „După o catastrofă globală, un cercetător izolat la Polul Nord încearcă să contacteze un echipaj de astronauți, pentru a-i avertiza să nu se întoarcă pe Pământ”.

Distribuție: George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo

Scor Rotten Tomatoes: 50%.

Ce au spus criticii: „’Cerul de la miezul nopții’ este un bun exemplu de film care pierde în încercarea de a fi foarte serios, greu, emoțional – atunci când, prin tot ce transmite, ar trebui să fie mai mult un thriller sau cel puțin mai distractiv. ” – Rolling Stone

Locul 8 „Project Power” (2020) – 75 milioane

Descriere: „Un fost soldat, un adolescent și un polițist se ciocnesc în New Orleans în timp ce caută sursa unei noi pastile periculoase care le acordă utilizatorilor superputeri temporare.”

Distribuție: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback

Scor Rotten Tomatoes: 61%.

Ce au spus criticii: „Un film construit pe fiorul prezentului, hipermodernitatea expusă în cultura hip-hop, elemente preluate din jocul video și, da, disponibilitatea tuturor prin simpla apăsare a unui buton”. – The Financial Times

Locul 7  „Enola Holmes” (2020) – 76 de milioane

Descriere: „În căutarea mamei sale dispărute, Enola Holmes, o adolescentă îndrăzneață cu aptitudini de detectiv, îl păcălește pe fratele mai mare, Sherlock, și ajută un lord fugar.”

Distribuție: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin

Scor Rotten Tomatoes: 91%.

Ce au spus criticii: „’Enola Homes’ face parte din genul de filme de care  adolescenții se vor bucura și pe care le vor urmări mereu”. – Associated Press

Locul 6 „Vechea gardă” (2020) – 78 de milioane

Descriere: „Patru războinici nemuritori care protejează omenirea în secret de secole sunt vânați pentru puterile lor misterioase tocmai când descoperă un nou nemuritor.”

Distribuție: Charlize Theron, KiKi Layne, Marwan Kenzari

Scor Rotten Tomatoes: 80%.

Ce au spus criticii: „’Vechea gardă’ pune întrebări existențiale care îi determină pe spectatori să își dorească să vadă mai mult”. – Vox

Locul 4, la egalitate Vacanță criminală” (2019) – 83 de milioane

Descriere: „Într-o mult așteptată călătorie în Europa, un polițist din New York și soția sa coafeză se pregătesc pentru o lună de miere întârziată, dar au parte de o crimă oribilă și suspecți cât cuprinde. Va fi vacanța vieții lor, dacă… scapă cu viață.”

Distribuție: Jennifer Aniston, Adam Sandler, Gemma Arterton, Luke Evans, Terence Stamp, Dany Boon

Scor Rotten Tomatoes: 44%.

Ce au spus criticii: „Fiecare comedie a lui Adam Sandler vine la pachet cu un soi de scenariu clișeu, care subliniază cât este de amuzant. Doar că, la un moment dat, tipul interpretat de Adam Sandler trebuie să aibă șansa de a dovedi că este cel mai curajos tip din lume, lucru destul de complicat în aceste condiții.” – Variety

Locul 4, la egalitate „6 din umbră” (2019) – 83 de milioane

Descriere: „După ce și-a înscenat moartea, un miliardar recrutează o echipă de agenți internaționali pentru o misiune îndrăzneață și sângeroasă de a răsturna un dictator brutal”.

Distribuție: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, James Murray, Sebastian Roché, Adria Arjona,

Scor Rotten Tomatoes: 36%.

Ce au spus criticii: „Este un film de acțiune foarte slab, care folosește cele mai proaste instincte ale lui Michael Bay și niciunul dintre cele mai bune ale sale”. – Newsday

Locul 3 „Spenser Confidential” (2020) – 85 de milioane

Descriere: „Fost polițist și fost condamnat, Spenser face echipă cu luptătorul aspirant Hawk, pentru a demasca o conspirație sinistră, legată de moartea a doi polițiști din Boston.”

Distribuție: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin

Scor Rotten Tomatoes: 37%.

Ce au spus criticii: „Un sfârșit care deschide ușa unei posibile continuări, Spenser-ul lui Wahlberg care abordează mai multe cazuri de polițiști și personal de urgență care au fost acuzați în mod fals de infracțiuni nu ar trebui să declanșeze decât oboseală” – AV Club

Locul 2 „Bird Box: Orbește” (2018) – 89 de milioane

Descriere: „La cinci ani după ce o ființă invizibilă determină o mare parte din omenire să se sinucidă, o supraviețuitoare și copiii ei încearcă cu disperare să ajungă la loc sigur.”

Distribuție: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich

Scor Rotten Tomatoes: 63%.

Ce au spus criticii: „Există câteva scene bune și câteva idei inteligente, dar, în general, filmul este destul de ciudat.”- The Guardian

Locul 1 „Operațiunea de recuperare” (2020) – 99 de milioane

Descriere: „Un mercenar dur este trimis în Bangladesh pentru a-l salva pe fiul unui baron al drogurilor, iar misiunea lui devine o cursă emoționantă pentru supraviețuire.

Scor Rotten Tomatoes: 67%.

Ce au spus criticii: „Scenele de luptă sunt plastice și sclipitoare. Greșelile lui Hargrave sunt sângeroase tehnic și reci pentru coregrafie, ducând la scene prea lungi care seamănă cu preluările din „Call of Duty ”.” – New York Times

Dacă ai face un TOP 10 filme Netflix, cum ar arăta clasamentul tău?

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării