main logo
11649

Tira îl dă în judecată pe Rizea: Cer dovezi că aș fi amanta lui Dodon

Interpreta Olia Tira îl acționează în judecată pe deputatul român fugar, Cristian Rizea, care s-a apucat de ”dezvăluiri” picante în R. Moldova.

Tira îl dă în judecată pe Rizea: Cer dovezi că aș fi amanta lui DodonColaj: știri.md

De această dată, Rizea a declarat că artista și fostul președinte al țării, Igor Dodon, ar fi fost amanți, transmite Știri.md.

Potrivit fostului politician român, cei doi ar fi fost iubiți în perioada când Dodon era președinte, fapt ce a deranjat-o pe interpretă și i-a cerut dezmințiri lui Rizea.

”În prima mea declarație, am fost ignorată.

Dar așa cum am spus, te acționez în judecată pentru calomnie și deteriorarea reputației mele, ca Artistă, femeie și cetățean!

Dacă cuvintele tale valorează ceva, solicit dovezi că sunt cu adevărat amanta ex-președintelui țării, domnul Igor Dodon și dovadă a modului exact în care am obținut statutul ”Artist Emerit” (după 18 ani de reprezentare a Moldovei la diferite forumuri internaționale în diverse programe ale Națiunilor Unite, etc.)

Pentru că mi-ai provocat daune morale considerabile și mi-ai lezat onoarea, demnitatea, reputația profesională și imaginea prin răspândirea unor informații (a se citi aberații) verbale, solicit dezmințirea publică a informațiilor defăimătoare și exprimarea scuzelor de rigoare, ca și compensarea prejudiciului moral cauzat inclusiv asumarea tuturor cheltuielilor de judecată suportate în legătură cu intentarea procesului, inclusiv suma cuvenită pentru veniturile ratate și asistența juridică”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării