main logo
772

Ținuta purtată de Carmen Iohannis la ziua prințului Charles. Cât a costat rochia

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa, Carmen Iohannis, au participat, miercuri seară, la banchetul organizat cu ocazia aniversării vârstei de 70 de ani a prințului Charles.

Cât a costat ținuta purtată de Carmen Iohannis la ziua prințului Charles

Şeful statului a luat parte la acest eveniment la invitaţia reginei Elisabeta a II-a, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Carmen Iohannis a atras atenția printr-o ținută elegantă, o rochie lungă, roșie, semnată de designer-ul român Andrea Tincu, iar prețul creației este de 1.980 lei românești (peste 8.000 de lei moldovenești).

Cu ocazia aniversării, preşedintele Klaus Iohannis i-a oferit prinţului Charles o icoană pe sticlă - Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Ucigătorul de Dragon (Balaur) şi Martirul -, o colecţie de vinuri reprezentative din cele trei regiuni istorice ale României - Moldova, Muntenia şi Transilvania, dar şi o sticlă de vin din 1948, anul naşterii prinţului de Wales.

Absolventă a facutății de Arte din Iaşi, Andrea Tincu şi-a lansat propriul brand în 2007. 

Colecţiile ei au ajuns pe podiumuri de modă din toată Europa, iar prestigioase reviste de modă i-au folosit creaţiile.

Cum au ajuns colecţiile Andrei Tincu pe podiumuri de modă din toată Europa, aflați în reportajul de la România, te iubesc!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării