main logo
2888

The Motans va deveni tată: Cum au fost surprinși artistul și soția sa

Denis Roabeș (The Motans) este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Dincolo de succesul său profesional, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa, Bianca Spermezan, iar cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată.

The Motans va deveni tată: Cum au fost surprinși artistul și soția sa

Pe lângă succesul său profesional cu trupa The Motans și în calitate de jurat la Vocea României, Denis Roabeș se poate bucura acum de cea mai mare împlinire personală din viața sa. Artistul s-ar fi căsătorit în secret anul trecut după o relație de cinci ani cu Bianca. Cununia civilă între solistul The Motans și partenera sa ar fi avut loc chiar în Parcul Central din Cluj-Napoca, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Denis Roabeș se află acum în culmea fericirii întrucât urmează să devină tată pentru prima oară, iar imagini surprinse de paparazzi îi arată pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze romantice, plimbându-se de mână pe străzile din București. Artistul este extrem de atent cu partenera sa, care este însărcinată în câteva săptămâni.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews, cei doi erau văzuți ținându-se de mână și bucurându-se de timpul petrecut împreună. La un moment dat, s-a putut observa burtica de gravidă a Biancăi. Cu toate acestea, vestea legată de sarcina soției sale nu a fost confirmată de artist.

Cu ceva timp în urmă, Denis Roabeș a făcut primele declarații despre Bianca și a mărturisit cât de fericit este alături de ea. Cei doi s-au cunoscut în urma unui concert al trupei The Motans, iar de atunci au simțit că este dragoste la prima vedere.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării