main logo
1386

Tăticul nostru a înnebunit: Cum a fost surprinsă Xenia Deli de Ziua Îndrăgostiților

Moldoveanca se declară extrem de fericită alături de soțul său iubitor și comoara de fetiță pe care o au împreună. Și de ce nu ar fi, când Ossama al Sharif știe cum să o cucerească, din nou și din nou.

Cum a fost surprinsă Xenia Deli de Ziua ÎndrăgostițilorCum a fost surprinsă Xenia Deli de Ziua Îndrăgostiților

Îndrăgostiții de pretutindeni au celebrat ieri iubirea, iar Xenia Deli nu este o excepție. Doar că în acest an, alături de ea soțul ei a sărbătorit și micuța Anastasia, transmite Știri.md cu referire la ea.md

Dacă cele mai multe dintre femei au primit în dar câte un buchet de flori, modelul basarabean și fetița ei, au avut parte de o surpriză frumoasă: o cameră întreagă de flori, cu mai multe buchete imense de lalele, trandafiri și baloane, toate în culoarea dragostei. 

Acesta le-a lăsat fetelor sale și un mesaj emoționant: „Este cea mai fericită sărbătoare de Sfântul Valentin din viața noastră: o avem pe mica noastră prințesă pentru a ne bucura de viață și a fi fericiți! Vă iubesc la infinit!”.

Impresionată de gestul bărbatului, Xenia Deli le-a împărtășit fanilor imagini cu acestea menționând: „Tăticul nostru a înnebunit!”.

Nu este pentru prima dată când Ossama își surprinde frumoasa lui soție cu baloane și flori, dar de fiecare dată modelul rămâne încântat și se declară extrem de fericită.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării