main logo
1218

Tatăl Jannei Friske, despre Dmitri Shepelev: Avea nevoie de banii ei

Janna Friske s-a stins din viață în urmă cu șase ani, dar fanii și părinții vedetei încă plâng după ea. Cu toate acestea, se pare că există o persoană ce nici măcar nu-și mai amintește de artistă.

Tatăl Jannei Friske, despre Dmitri Shepelev: Avea nevoie de banii eiFoto: ea.md

Acesta ar fi Dmitri Shepelev, care aproape imediat după moartea cântăreței a început o idilă cu Ekaterina Tulupova, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Dmitri a întrerupt și toate contactele cu familia Jannei. Nici nu permite fiului său, Platon, să comunice cu bunicii săi. Fanii artistei îl critică pe Dmitri, dar el nu reacționează.

Acum tatăl Jannei, Vladimir Friske, a spus că, de fapt, Shepelev avea nevoie doar de banii artistei. Potrivit bărbatului, în timp ce Friske se afla în Statele Unite și lupta pentru viața ei, Shepelev se distra.

„Dmitri a spus și a făcut atât de multe lucruri urâte. Nu i-am lovit pe părinții lui Dima, dar am vrut să-l lovesc pe el. Odată stăteam la noi acasă după Anul Nou. Shepelev era beat. 

Tocmai o hrănisem pe Jana, iar el începea deja să-i împartă banii. Apoi a început să ne spună despre nemulțumirile lui. L-am dat afară. 

Și i-am spus: fiica mea este încă în viață, dar tu deja îi împrăștii banii. Și atât, a plecat cu părinții săi”, a mărturisit Vladimir, tatăl Jannei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării