main logo
16043

Tatăl Jannei Friske: Boala Anastasiei Zavorotniuk, provocată de sarcină

Îndrăgita actriță, Anastasia Zavorotniuk, a fost diagnosticată cu cancer la creier în stadiu patru.

Tatăl Jannei Friske: Boala actriței Zavorotniuk e provocată de sarcinăFoto: perfecte.md

Cu patru ani în urmă, din cauza aceleiași maladii s-a stins interpreta Janna Friske. Tatăl regretatei artiste e sigur că boala a fost provocată de sarcină. 

Janna a adus pe lume un băiat perfect sănătos, pe nume Platon, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Toți fanii și admiratorii Anastasiei Zavorotniuk urmăresc deja de câteva săptămâni starea de sănătate a actriței. 

Моя прекрасная няня luptă pentru viață într-una dintre clinicile din Moscova. Ea a fost diagnosticata cu glioblastomă – o formă foarte agresivă de cancer.

De îndată ce societatea a aflat despre maladia Anastasiei, toți au observat o coincidență izbitoare cu cazul Jannei Friske, care a decedat în urma aceleiași diagnoze. 

Tatăl Jannei susține că anume sarcina a provocat boala celor două. 

În cadrul unei emisiuni televizate, Vladimir Friske a declarat: „Doar sarcina a putut provoca boala Jannei. Am pus cap la cap toate evenimentele, am analizat mult. Cred că anume sarcina și-a spus cuvântul. A fost un imbold pentru dezvoltarea maladiei. Când au adus-o peste două luni la analize, tumoarea era deja de 4 centimentri”, a povestit acesta.

Părerea acestuia însă este în contradicție cu cea a medicilor. În cadrul altei emisiuni televizate, un grup de medici au declarat că sarcina nu poate provoca apariția celulelor cancerigene. În cazul în care tumoarea este deja în organism, în timpul sarcinii asta va evolua într-un tempo „nebun”. 

Amintim că la sfârșitul anului trecut, Anastasia Zavorotniuk în vârstă de 47 de ani, și soțul ei, dansatorul pe gheață, Piotr Chernishev au devenit părinții unei fetițe, pe care au numit-o Mila. Actrița mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară - Anna și Michael Striukov.

Sursa foto: Google.com

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării