1683
0
Tany Vander a recunoscut că și-a înșelat iubitul: Chiar eu i-am spus
1683
0

Pe lângă cariera sa muzicală, Tany Vander a reușit să se afirme și ca speaker motivațional.

Tany Vander a recunoscut că și-a înșelat iubitul: Chiar eu i-am spus

Deseori, aceasta le ofera sfaturi femeilor aflate în impas, uneori acestea vin chiar din experiența de viață a artistei, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Zeci de femei o asaltează cu întrebări și îi cer sfaturi în materie de viață personală, iar artista pare să fie foarte bucuroasă să le ajute cu câte un sfat.

Într-una din discuțiile recente cu urmăritoarele sale, Tany a recunoscut că a trecut și ea prin experiența infidelității. Aceasta a dezvăluit că în trecut a avut o relație, în care și-a înșelat iubitul.

Artista nu a stat mult pe gânduri și i-a destăinut chiar ea partenerului său infidelitatea: "Chiar eu i-am spus-o. Inșeli când ceva nu mai merge, deci nu era sens să țin asta în secret. Nu îmi doream relația oricum."

Tinerele însă s-au grăbit să o critice pentru gestul ei, motivând că ar fi fost mai corect ca Tany să fi rupt relația, iar ma apoi să se cupleze cu altcineva. 

Bruneta a fost de acord cu părerile urmăritoarelor sale, comentând: "Știi când ai 19 ani nu întotdeauna faci cel mai corect. Asta m-a învățat să spun întotdeauna lucrurilor pe nume. Dacă ceva nu merge în relație, asta trebuie spus în secunda aceea, ca mai apoi să nu se întâmple ca și în experineța mea."

Acum, Tany trăiește o frumosă poveste de dragoste alături de iubitul ei Vasiliy Lungo, iar infidelitatile pentru ei par să fie dintr-o operă absolut diferită.

Citește și
article image
Interpreta din Moldova care confirmă că este însărcinată
1
1234
article image
Georgeta Voinovan, soacră mare. Interpreta și-a însurat...
0
4592
article image
Dara, despre o perioadă grea din viață: Nu știam unde să...
0
445
article image
Iohannis: Relația cu Moldova reprezintă o prioritate...
0
138