main logo
1001

Tânăra care a obținut titlul de Miss Universitas Moldova 2019

Miss Universitas este un concurs de frumusețe, organizat cu scopul de a promova imaginea studentelor din Republica Moldova și România.

Tânăra care a obținut titlul de Miss Universitas Moldova 2019Tânăra care a obținut titlul de Miss Universitas Moldova 2019

Anul acesta, Moldova a fost reprezentată de Ecaterina Emilianov. Tânăra de 19 ani a reușit să cucerească premiul mare, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Pe lângă titlul de „Miss Universitas Moldova 2019”, Ecaterina va avea posibilitatea să călătorească la New York pentru a fi prezentă la evenimentele Fashiontv din acest an.

De asemenea, ea va reprezenta Moldova la concursul Miss FashionTV Europe 2019 și va participa la evenimentele FashionTV din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Grand Prix Monte Carlo și Grand Prix Abu Dhabi.

În cadrul aceluiași concurs, moldovencele Ana Cojocaru și Cristina Chișca au fost desemnate Miss Catwalk și respectiv, Miss FTV Model Moldova.

Miss Universitass promovează frumusețea, inteligența și personalitatea studentelor din Republica Moldova și România. Pentru a fi admise la concurs, candidatele trebuie să aibă un aspect fizic plăcut și armonios, atitudine și spontaneitate în exprimare, să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani, și înălțimea de minimum 1,70 m.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării