main logo
557

Sting va ajuta barurile și restaurantele italiene aflate în criză

Cântărețul britanic Sting anunță înființarea unei noi fundații, Every Breath Foundation, proiect cu care intenționează să ofere sprijin barurilor și restaurantelor italiene afectate puternic de pandemie.

Sting va ajuta barurile și restaurantele italiene aflate în criză

Despre aceasta a dezvăluit artistul cu o postare pe Instagram împreună cu soția sa Trudie Styler, la finalul cursei de ciclism „Win Race 2021”, transmite Știri.md cu referire la Rador.

„Win Race 2021” e o competiție pentru 20 de cicliști „de elită” între San Marino – unde soții englezi au devenit recent ambasadori – și moșia toscană „Il Palagio”, unde cuplul produce vin, ulei și miere:

„Această cursă este pentru a sărbători noua noastră uniune cu San Marino și pentru a lansa o campanie de sensibilizare pentru noua noastră fundație non-profit italiană, Every Breath Fiundation.

EBF va sprijini industria ospitalității – baruri, cluburi și restaurante – care s-au străduit să-și țină ușile deschise în timpul pandemiei”.

Detaliile despre noul proiect vor fi făcute cunoscute în curând: „În zilele următoare vom împărtăși mai multe informații despre fundație”, a concluzionat Sting.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării