main logo
14480

Soția lui Sergiu Sîrbu: Soțul mă amenință că mă va hrăni forțat

Par o familie perfectă, dar iată că soția deputatului a decis să-și verse amarul.

Soția lui Sergiu Sîrbu: Soțul mă amenință că mă va hrăni forțatFoto: Instagram

Ei și unde altundeva decât în postările pe Instagram, acolo unde urmăritorii și admiratorii fideli te vor susține și îndruma, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md.

Este vorba despre soția deputatului PDM, Inna Sîrbu, care are o pagină de Instagram destul de colorată. Inna este foarte activă și nu ezită să facă postări, unele chiar sunt sponsorizate pentru a fi mai bine vizualizate. 

Se pregătește tânăra mămică să devină influencer? Nu știm cu siguranță, dar mai nou, soția lui Sergiu Sîrbu a dezvoltat o pasiune pentru... selfie-urile în Parlament.

Ei bine, o spunem pe șleau, pagina ei de Instagram nu ne-a lăsat indiferenți nici pe noi, așa că am aruncat o privire. 

Pe lângă portretele de familie, poze în costume de baie și rochii superbe, nouă ne-a atras atenția o postare în care Inna se plânge că soțul ei insistă că ea ar fi prea slabă. 

„Cine și ce probleme are? La noi de exemplu în fiecare zi observații ce țin de faptul că sunt prea slabă. Soțul mă amenință că mă va lega și mă va hrăni forțat. Cum să trăiești așa?", și-a întrebat Inna cei peste 1.000 de urmăritori.

Aceștia au întrebat-o imediat ce greutate are. „52 de kilograme", a comunicat ea. Internauții s-au grăbit s-o liniștească și să-i spună că are atât cât trebuie și e chiar perfect.

Amintim că fostul membru PCRM, actual deputat PDM, Sergiu Sîrbu, s-a căsătorit cu jurnalistă Inna Verejan în 2013. Cei doi au împreună o fetiță.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării